Model 2

Prodhon dhe monton

Impiante inertesh

  • Fabrika Betoni

  • Impiante Kolle

  • Konstruksione
    Industri Ushqimore (agregate & pajisje)
    Miniera (vagona te ndryshem, etj.)

Eksperience mbi 10 vjet

 

 

 

Per te kontaktuar me ne,

ju lutem perdorni nje nga menyrat e meposhtme :

Adresa : TIRANE

Cel : 355 682040710

Cel : 355 682078958

Email : info@eni-za.com

Shkarkoni broshuren ne format PDF duke klikuar me poshte :